Şirvan Baklava
Şirvan Baklava
  • Şehir : Gaziantep / GAZIANTEP-MERKEZ
  • Sevkiyat Günleri : Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe
  • Minimum Sipariş Tutarı : 50 TL

Harita yükleniyor ...

Gaziantep / GAZIANTEP-MERKEZ

    Şirvan, lezzeti markaya dönüştürdü



    Türkiye'de en zengin mutfak kültürüne sahip olan Gaziantep'te, baklavayı ve kebabı markaya dönüştüren Şirvan Payaslı 30 yıllık tecrübesini ürünlerine yansıtıyor. Barak Ovası'nın fıstığı, Harran Ovası'nın sert buğdayı ile Tek Tek dağlarında beslenen koyun ve keçilerin yağı ile baklava üreten Şirvan Usta, kaliteden asla ödün vermiyor. "Damak zevkine düşkün Gaziantepliyi kandıramazsınız. Kalite ve müşteri memnuniyetinden sonra üçüncü sırada para kazanmak gelir. Herşey para demek değildir. Dışarıdan birşey alıp satmıyoruz. Kendimiz üretip taze ve sıcak olarak müşterimizin damak beğenisine sunuyoruz. Gaziantep'te üretip satan 3 firma var. Bunlar İmam Çağdaş, Çavuşoğlu ve bizleriz” diye ekliyor Şirvan Payaslı.



    Gaziantep'e gelen bir çok sanayici, iş adamı, bürokrat, sanatçı, siyasetçinin uğrak yeri olan Şirvan, misafirlerini en iyişekilde ağırlamaya çalışıyor. Bunların yanı sıra bir çok yemekli toplantılarda ev sahipliği yapan Şirvan, Gaziantep'i en iyi şekilde Türkiye'ye taşımaya çalışıyor.



    Şirvan baklava ürünlerinde tatlandırıcı olarak toz şeker kullanıyor.



Positve SSL on a transparent background Copyright © 2010-2014 Toprak Ana. Tüm hakları saklıdır.
Bu internet sitesinin kullanıcıları Gizlilik İlkesini ve Kullanıcı Sözleşmesini kabul etmiş sayılırlar.